Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Έχετε δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank.

Αντικαταβολή

Με τη μέθοδο αντικαταβολής πληρωμής, πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας τη στιγμή της άφιξης του. Η διαδικασία αυτή έχει επιπλέον χρέωση 1€.

Τραπεζική Κατάθεση

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλώς κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στις παρακάτω τράπεζες. 1. Επιλέξτε “Τραπεζική κατάθεση” για να εκτελέσετε την παραγγελία σας. 2. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Σημαντικό: Τα έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο εντολέας-πελάτης.

ALPHA BANK – IBAN: GR 5601404790479002002014761

Όνομα δικαιούχου: Φ Κ Π ΤΣΑΠΟΥΤΟΓΛΟΥ Ο.Ε /DETOI

*ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Παρακαλούμε να μην παραλείψετε κατά την κατάθεση στην τράπεζα να γράψετε στο πεδίο “ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ / ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ” του δικαιολογητικού κατάθεσης το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιον έγινε η κατάθεση.

Πληρωμή στο κατάστημα

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη Στρ. Μακρυγιάννη 54, Α.Ηλιουπολη, αρκεί να επιλέξετε κατά την παραγγελία σας “Πληρωμή στο κατάστημα”.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.