Δώρο για τον άνδρα

Τι δώρο να κάνω σε έναν άνδρα: 5 προτάσεις από το detoi.gr

Ψάχνετε ένα δώρο για άνδρα; Αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για άνδρες; Το detoi.gr προτείνει ανδρικά δώρα που χαρίζουν ανεμελιά και άνεση μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.

Το πιο πολύτιμο δώρο είναι εκείνο που ταιριάζει με το lifestyle αυτού που το λαμβάνει. Για να κάνετε λοιπόν δώρα που ένας άντρας θα εκτιμήσει, να έχετε πάντα στο μυαλό σας τις συνήθειες, τα χόμπι και τις δραστηριότητες που τον ενθουσιάζουν.

Ας δούμε όμως μαζί τις πέντε ιδέες για δώρα για άντρες, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο.

Ανδρικές πυτζάμες

Μία εύκολη επιλογή για ανδρικό δώρο είναι οι πυτζάμες. Πολλοί άνδρες θα εκτιμήσουν την κίνηση, καθώς οι πυτζάμες συχνά λείπουν από τις ανδρικές ντουλάπες. Αυτό συμβαίνει όχι επειδή δε θα άρεσε σε κάθε άνδρα να κοιμάται με αίσθηση άνεσης και απαλότητας. Απλά, οι περισσότεροι άνδρες αφήνουν την αγορά πυτζάμας για αργότερα.

Ανδρικές πυτζάμες σε νεανικά χρώματα

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τους καλομάθετε και να τους φροντίσετε, δωρίζοντας καλοκαιρινές ή χειμερινές ανδρικές πυτζάμες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα εμπειρία ύπνου θα τους μείνει αξέχαστη.

Αθλητικές και ισοθερμικές κάλτσες

Αν θέλετε να δωρίσετε κάτι σε έναν άνδρα με έντονο lifestyle, που αγαπά τα σπορ και τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, σκεφτείτε τις, αθλητικές και τις ισοθερμικές κάλτσες. Αυτό είναι ένα δώρο που σίγουρα ταιριάζει στον τρόπο ζωής του ανθρώπου αυτού και είναι κάτι που θα το αξιοποιήσει σίγουρα.

Αν ο παραλήπτης του δώρου είναι άνθρωπος δραστήριος με αγάπη για την πεζοπορία, τον στίβο, το τρέξιμο και το ποδήλατο, θα εκτιμήσει δεόντως ένα τέτοιο δώρο. Οι ανδρικές κάλτσες είναι απαραίτητες για την προετοιμασία μιας αθλητικής δραστηριότητας και δε θα μείνουν στη ντουλάπα χωρίς να φορεθούν!

Μπουρνούζια

Μια επιλογή για δώρο σε άνδρα είναι και το μπουρνούζι. Δωρίζοντας ένα μπουρνούζι ανδρικό προσφέρετε και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης για έναν άνδρα. Αν ένας άνδρας δουλεύει πολλές ώρες και έχει μια απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα, το μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα είναι ο δικός του μικρός παράδεισος γαλήνης.

Χαρίστε ένα μπουρνούζι λοιπόν, και κάντε αυτές τις μικρές στιγμές να διαρκούν ακόμη περισσότερο.

Ανδρικά εσώρουχα

Άλλη μια πρόταση είναι να δωρίσετε ανδρικά εσώρουχα. Ένα ανδρικό μποξεράκι ή ένα σετάκι με ανδρικά σλιπ είναι μια σίγουρη επιλογή για κάθε άνδρα. Βρείτε στο detoi.gr εταιρείες όπως η sloggi, η John Frank και η Minerva και επιλέξτε εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας και ύφανσης.

Ανδρικά εσώρουχα, μποξεράκια

Ανδρικές φόρμες

Τέλος, μια ακόμη πρόταση για ανδρικό δώρο είναι οι φόρμες. Πολλοί άνδρες δεν αισθάνονται άνετα με ένα τζιν, ειδικά τις Κυριακές. Δώστε τους λοιπόν λόγους να φορέσουν όμορφες φόρμες ανδρικές, που θα τους προσφέρουν ταυτόχρονα την άνεση που επιζητούν.

Στο detoi.gr βρίσκετε υπέροχα σχέδια σε χειμερινές και καλοκαιρινές ανδρικές φόρμες, για να κάνετε ένα ταιριαστό δώρο σε έναν άνδρα.


Αυτές ήταν οι πέντε προτάσεις μας για ανδρικά δώρα. Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook για να βλέπετε κι άλλες προτάσεις για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη διευκόλυνση των αγορών σας.