Αποστολές-Επιστροφές Προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Με κόστος κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 2€.

Με κόστος άνω των 50 € τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφής αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Σε ότι αφορά τη διαδικασία: Ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. Καλείται τον Courier να έρθει να παραλάβει από τον χώρο σας και στέλνετε τα προϊόντα που αλλάζετε με χρέωση παραλήπτη και ειδική μεταχείριση παράδοσης-παραλαβής. Το De Toi προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων την ώρα που θα παραλάβει από τον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Η πρώτη αλλαγή προϊόντων είναι δωρεάν και επιβαρύνει αποκλειστικά το De Toi. Σε περίπτωση που χρειαστεί ξανά αλλαγή επιβαρύνετε ο πελάτης με κόστος 3 €.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:
Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Δεν επιστρέφονται τα εξής προϊόντα: Εσώρουχα, μαγιό, κάλτσες, καλσόν.
Σημειώνεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην Θεσσαλονίκη,Α.Ηλιούπολη, Μακρυγιάννη 54, ΤΚ 56430 με Elta courier η Γενική ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη.
Σε περίπτωση που πελάτης επιστρέψει προϊόν σε διαφορετική διεύθυνση από την ανωτέρω, θα προκύψει επιπλέον χρέωση 5€, που αφορά στα μεταφορικά που θα προκύψουν για την επαναπροώθηση του δέματος στον σωστό προορισμό.

Το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο στο email: detoistores@gmai.com και στο τηλέφωνο: 2310 659330 Καθημερινά 9:00 – 15:00 17:00-21:00 Σάββατο 9:00 – 17:00